bodega-brugal

Tast de vins, cuina catalana

Bodega Brugal està situat al conegut celler familiar amb anys d’història a la seva esquena. La seva cuina, basada en cuina catalana, té la frescor que li garanteix la compra diària dels seus productes de qualitat.

Un altre punt que no us deixarà indiferent serà la nostra carta de vins. Gràcies al nostre celler aconseguim uns preus molt ajustats i una qualitat excel·lent. Fem cates de vins maridades amb el sopar per a grupets de 10 a 15 persones.

restaurant-bodega-brugal

Trobaràs menús, tant per a tu com per a grups. Dins de les alternatives que Bodega Brugal pot oferir trobaràs diferents primers plats, segons, postres, cafès i begudes.

Si encara no t’has animat, passarem a descriure’t que altres coses trobaràs, i és que visitar Bodega Brugal és un conjunt de menjar + ambient que fan de cada visita una experiència única. El nostre ambient amable, familiar, acollidor i amb les particularitats que un antic celler aporta, faran que vulguis visitar-nos una altra vegada. Mentre arriba aquest dia, t’esperem.

 

Recomanacions

Des de Bodega Brugal creiem imprescindible fer-vos una petita recomanació que segur que els que ja l’han provat coneixen el motiu. El pernil de Guijuelo tallat a mà al costat de pa amb tomàquet o truites elaborades al moment per a cada client, que són una tapa increïble de la qual considerem important deixar constància en aquest apartat. Si tot i així voleu alternatives a aquesta recomanació també estem segurs que us agradarà:

  • Carxofes laminades fregidetes i cruixents (temporada)
  • Cebes tendres arrebossades amb salsa romesco
  • Peus de porc a la catalana
  • I molts altres plats que faran de la vostra visita una experiència culinària irrepetible

 

pernil-bodega-brugal

 

Dades de contacte

Adreça: C/ Morales, 30 – 08029 – Barcelona
Telèfon: 934 301 344 / 679 043 079
Horari: de dilluns a dissabte de 20 a 24h
Web: http://bodegabrugal.com/
Facebook: https://www.facebook.com/restaurantebodegabrugal.tastdevins/
Instagram: https://www.instagram.com/brugaltastdevins/