recepta-tiramisu-cafe-olla

Unes postres superbes

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 clares d’ou
  • 4 rovells
  • 100 grams de sucre
  • 400 grams de formatge crema
  • 1 paquet de galetes Maria
  • 175 mil·lilitres de cafè
  • 200 grams de xocolata amarga ratllat
  • Cacau en pols per empolvorar
  • 4 tasses de cafè d’olla fred de Cafè Delsams

 

Elaboració de la recepta

  1. Bat les clares a punt de neu i reserva.
  2. Barreja els rovells amb el sucre en un altre recipient fins que tinguin una consistència espumosa.
  3. Afegeix el formatge crema a poc a poc sense deixar de batre. Incorpora les clares i barreja realitzant moviments envoltants.
  4. Col·loca una capa de galetes remullades en el cafè i cobreix amb una capa de formatge crema. Empolvora la meitat de la xocolata ratllada. Repeteix l’operació fins a acabar amb els ingredients. Al final s’empolvora el cacau en pols.
  5. Refrigera tota la nit.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un licor de Crema Suau de Formatge de Vega Dania, una producte polivalent, que combina a la perfecció amb postres, còctels i cafès. És una forma atrevida de finalitzar un menjar aportant un sabor dolç, una suau textura i un final sec al paladar.

licor-crema-suau-formatge-vega-dania

Recepta extreta de: https://www.cocinadelirante.com/receta/postre/tiramisu-de-cafe-de-olla