recepta-pastis-formatge-melmelada-taronja

Unes postres d´escàndol

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Preescalfar el forn a 140 º C
  2. Ratllar les pells de les taronges i esprémer el suc i colar.
  3. En un bol gran posar els formatges tous, el sucre, la crema de llet i barrejar bé amb una espàtula.
  4. En un altre bol posar els ous i batre’ls fins que formin escuma i ajuntar-los amb la barreja dels formatges.
  5. Afegir la ratlladura, el suc i barrejar tot bé.
  6. Abocar la massa en un motlle que estigui ben segellat a la part baixa del forn i coure durant 1h i 1/2 o 1h i ¾, la cocció és lenta per la seva baixa temperatura. Comprovar punxant el centre del pastís, si surt neta és que ja està cuit, depèn de cada forn.
  7. Deixar refredar almenys mitja hora abans de desmoldar-lo.
  8. Un cop fred decorar amb la melmelada de taronja.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un suc natural de taronja de MaMi Taronges “exprimit a mà”. Boníssim i més saludable impossible!

suc-taronja-natural-mami-taronges

Recepta extreta de: http://www.chezsilvia.com/2011/11/hoy-ha-sido-un-bonito-dia-de-domingo.html