recepta-gourmet-pesol-negre-pernil-mar-tret

 

Senzilla, nutritiva i deliciosa

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 pots de pèsol negre Mar-Tret
  • 200 grs de pernil tallat a daus petits

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem oli a la una paella i saltegem el pernil.
  2. Escorrerem els dos pots de pèsol negre, amb una escorredora, però sense passar-hi aigua.
  3. A la mateixa paella que tenim el pernil fregit hi afegirem el pèsol negre i ho deixarem coure un parell de minuts mentre anem remenant, fins que es barregin bé els dos gustos.
  4. Aquest plat també es pot fer utilitzant botifarra negra en lloc de pernil.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Sidrito d’Arantast, una sidra artesana dels Pirineus, fresca i de color daurat brillant, elaborada sense utilitzar cap additiu i 100% natural.

sidra-sidrito-arantast

Recepta extreta de: https://mar-tret.com/ca/pesol-negre-amb-pernil/