recepta-gourmet-panet-olivada-anxova-formatge

Un aperitiu que ho té tot

 

Ingredients per a la recepta

  • Panets de llavors (o altres panets al gust)
  • Formatge curat d’ovella de Betara
  • olives farcides
  • Anxoves
  • Olivada de Blai Peris

 

Elaboració de la recepta

  1. Tallem els panets per la meitat i els untem generosament amb l’olivada.
  2. Tallem el formatge en triangles finets i, al seu torn, els tallem per la meitat.
  3. D’altra banda, emboliquem cada oliva en una anxova.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquesta recepta amb una sidra Eth Paom d’Arantast, una sidra elaborada en barrica de castanyer. La sidra més fina i deliciosa. Té un olor molt afruitat i agradable, bon equilibri entre aromes més dolces i una amargor poc dominant. Amb el punt just de CO₂ natural.

sidra-eth-paom-arantast

Recepta extreta de: http://lagaeta.com/aceite-de-oliva-virgen-extra/panecillos-olivada-anchoa-queso/