recepta-gourmet-mato-mel-nous-moscatell

Unes postres típiques massa bones

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. No entrarem en el debat de les marques. Jo us proposo la recepta de mel i mató i cadascú que triï quina mel i quin mató li agraden més.
  2. El mató el servirem tallat a llesques i en plats individuals. Compte amb manipular-lo massa que es trenca amb molta facilitat.
  3. Hi afegim la mel per sobre i unes nous per decorar.
  4. Bon profit!

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb  Moscatell de l’Empordà Torre de Capmany del Celler Pere Guardiolaun vi delicadament perfumat, ric en aromes primaris que recorden els fruits cítrics amb lleugeres notes mentolades, que a la boca és moderadament dolç amb elegant suavitat.

moscatell-pere-guardiola-torre-capmany

Recepta extreta de: http://www.lacuinadesempre.cat/2014/01/mel-i-mato.html