recepta-gourmet-gelat-torro-mel

Refrescar-se amb el sabor del Nadal

 

Ingredients per a la recepta

  • Una tableta de torró de Xixona de Torrons Fèlix
  • 400 ml de llet
  • 100 ml de nata líquida
  • 2 ous
  • 60 ml de mel de Mas Buret

 

Elaboració de la recepta

  1. Forma tradicional: S’escalfa a foc suau la llet amb les ous batuts i la mel, sense que arribi a bullir. S’afegeix el torró i es passa per la batedora.
  2. Es deixa refredar. Es bolca en un contenidor i es fica al congelador, traient-lo de tant en tant per batre-ho amb moviments circulars, perquè no es facin cristalls de gel.
  3. Thermomix: Triturem tots els ingredients a velocitat 5 durant 15 segons. Després programem 10 minuts / 90º / vel. 3.
  4. Es deixa refredar i es passa al frigorífic, perquè estigui ben fred abans de posar-lo en la gelatera o en un congelador si no es té gelatera.
  5. Finalment, quan està ben fred, es posa a mantecar a la geladera i quan està quallat el gelat, es passa a un recipient per guardar-lo al congelador.
  6. Adornar al gust.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquesta recepta amb un Cava Brut Reserva de Caves El Mas Ferrer, un cava de color groc brillant i reflexos de blat. Aroma a fruita fresca, amb fina crema. Sec en boca i saborós amb tocs de fruita blanca madura i cítrics en retronasal. Bombolla molt fina.

cava-brut-reserva-mas-ferrer

Recepta extreta de: https://www.petitchef.es/recetas/postre/helado-de-turron-y-miel-fid-585332