recepta-gourmet-espaguetis-all-oli-oliva

Com s´ha de fer la pasta

 

Ingredients per a la recepta

  • 500 grams d’espaguetis
  • 4 cullerades d’oli d’oliva extra verge DOP Iberolei de Montebre
  • 3 grans d’all picats    
  • ½ culleradeta de xiles secs triturats  
  • sal i pebre negre acabat de moldre al gust 
  • ½ tassa de formatge parmesà acabat de ratllar

 

Elaboració de la recepta

  1. Cuina els espaguetis d’acord a les instruccions del paquet. Escorre.
  2. En una olla petita a foc baix posa l’oli d’oliva, all, xile i deixa que es cuinin.
  3. Regira la barreja d’oli d’oliva amb la pasta cuita.
  4. Afegeix sal i pebre al gust, escampar el formatge parmesà i serveix.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Vinya del Metge de Cellers d’en Guilla, un vi rosat de garnatxa roja (85%) i garnatxa negra (15%). Amb un color rosa clar i una nova línia de treball en quan al disseny de l’etiqueta, és molt elegant a nivell visual. En nas es presenta fresc i en boca equilibrat i afable.

vinya-del-metge-cellers-guilla

Recepta extreta de: http://www.pastasroma.com/contenido/?p=2566