Vedella gourmet

 

Ingredients de la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Primer de tot hem d’escalfar en una paella oli d’oliva i marcar els filets, a foc fort, per tots costats per evitar que se surtin els sucs.
  2. Abaixem el foc i deixem fins que es facin. Retirem del foc quan la carn arribi al punt desitjat. Reservem la carn i preparem la salsa.
  3. En la mateixa paella on hem fregit els filets, aboquem el vi i deixem reduir uns minuts. Afegim la nata i el foie gras. Remenem fins que es desfaci bé el foie gras i quedi una salsa homogènia.
  4. Servim els filets amb la salsa.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi XYZ Tridimensional del Celler Aibar 1895, un vi elaborat principalment amb garnatxa negre. És un vi jove excel·lent de la DO Montsant.

Recepta extreta de: http://sevilla.abc.es/gurme/recetas/entrecot-con-salsa-de-foie-gras/