recepta-gourmet-cuscus-fruits-secs-verduretes

Una recepta senzilla i més que saludable

 

Ingredients per a la recepta

  • 250 gr. de sèmola en gra de blat d’Eco-Salim
  • 20 gr. d’ametlles de Bernau Herbes
  • 20 gr. d’avellanes de Bernau Herbes
  • 20 gr. de cacauets
  • 20 gr. de pistatxos pelats
  • 20 gr. de panses
  • 1 carbassó
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • Oli d’oliva i sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem la sèmola de blat a un recipient i la cobrim amb 3 dl. d’aigua bullint amb sal i una mica d’oli. Remenem, cobrim el recipient i ho deixem reposar 5 minuts, fins que s’hagi absorbit l’aigua.
  2. En una paella, amb una mica d’oli, sofregim la verdura tallada en quadradets molt petits. Salem al gust i reservem.
  3. Torrem els fruits secs (menys les panses) en una paella antiadherent. Afegim el cuscús a la paella i les verdures saltejades. Remenem i afegim finalment les panses.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat de la manera més saludable possible amb aigua mineral de Sant Aniol, l’aigua amb esperit volcànic de la Garrotxa, amb unes propietats úniques per al vostre organisme.

aigua_sant_aniol_ampolla_vidre

Recepta extreta de: https://sevilla.abc.es/gurme/recetas/cuscus-con-frutos-secos-y-verduritas/