recepta-gourmet-cigron-sofregit-espinacs-carbassó-xampinyons-bròcoli

Sana, gustosa i vegana

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Posarem la paella escalfar. Pelarem i tallarem el carbassó en trossets petits i ho afegirem a la paella perquè es vagi coent a foc lent juntament amb el sofregit de tomàquet eco Hortus.
  2. Tallem el bròquil i els xampinyons i els afegim a la paella. Quan estiguin tots els ingredients quasi fets afegirem els espinacs, que es fan molt ràpid i de seguida encongeixen.
  3. Finalment afegim els cigrons i ho barregem tot. Si voleu podeu afegir també all en pols, pebre o espècies per a donar més gust.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Immortèla Summer Ale de Biera Aranesa, una cervesa artesana Summer Ale de amb cert nivell d’amargor (IBUS 45) de color groc ordi. Desprèn olors a mànec cítric, amb una textura suau i característica afruitada cítrica. El final és amarg, però molt agradable.

immortela-ostiu-

Recepta extreta de: http://hortusaprodiscae.org/cigrons-amb-sofregit-eco-hortus-espinacs-carbasso-xampinyons-i-brocoli/