recepta-cuscus-verduretes-panses

Una recepta vegana que fa venir gana

 

Ingredients per la recepta

Podeu trobar els ingredients a VIDA MEVA

  • 400 g de cuscús
  • 400 ml de brou de verdures
  • Dos grans d’all
  • 50 gr. de panses sultanes
  • 1 carbassó
  • Mitja ceba
  • 2 pebrots verds
  • 1 pebrot vermell
  • 2 cullerades soperes de curri
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre (opcional)
  • Mitja albergínia (opcional)

 

Elaboració de la recepta

  1. Trossegem les hortalisses en petits daus i les sofregim juntament amb les panses fins que es daurin. Retirem.
  2. En una olla a part posem el brou fins que bulli i després afegim el cuscús fins que absorbeixi tot el brou.
  3. Quan estigui llest afegim el cuscús i el sofregit d’hortalisses i panses en una paella amb un raig d’oli i dues cullerades soperes de curri (o al gust).

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Ilercavònia d’Altavins, un vi blanc de color groc daurat amb tons verdosos. Complex en aromes que recorden la pinya i el mango, amb algunes notes de maçana i albercoc. A la boca es untuós, llarg i persistent. La retronasal recull aromes florals i de menta fresca.

ilercavonia-altavins

Recepta extreta de: https://recetasveganas.net/recipes/cuscus-cous-cous