Per llepar-se´n els dits

 

Ingredients per a la recepta

  • 500 gr patates cuites
  • 2 ous
  • 20 gr formatge ratllat
  • 20 gr formatge ratllat emmental
  • 3 salsitxes Frankfurt Leo Boeck
  • Una mica de llet
  • Sal
  • Al gust pebre negre
  • Pa ratllat
  • Farina
  • 2 ous per l’arrebossat

 

Elaboració de la recepta

  1. Primer prepararem els ingredients.
  2. Pelarem les patates, les courem i un cop cuites les triturarem. Tirarem una mica de llet, el formatge ratllat, les salsitxes tallades molt petites, salpebrarem, i tirarem els ous ben batuts. barrejarem tot.
  3. Un cop fred, agafarem una cullereta i anirem agafant massa donarem forma a les croquetes, i passarem primer per farina, després per ou, i finalment pa ratllat, ficarem a la nevera 1 hora perquè en fregir no se’ns desfaci el pa ratllat.
  4. Fregirem en abundant oli i posem un paper en el plat perquè absorbeixi l’oli. Només queda gaudir de les nostres croquetes. Estan delicioses.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb una Imperial Porter amb garrofa de Popaire, una cervesa de 8 % d’alcohol i 50 IBU. Envellida en bóta de vi durant 6 mesos. Col·laboració amb la cervesa Ibosim.

Recepta extreta de: https://cookpad.com/es/recetas/8750612-croquetas-de-patata-queso-y-salchichas-frankfurt?via=search&search_term=salchichas%20frankfurt