Crep farcida d'escalivada amb vinagreta de maduixes

Crep farcida d’escalivada amb vinagreta de maduixes

Una recepta sublim

Avui farem crep farcida d’escalivada Mar-Tret amb vinagreta de maduixes! Una recepta sublim que encara estarà millor acompanyada amb una cervesa Brebel! Salut!

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

Per a la massa de crep

  • 2 ous
  • 300 ml. de llet
  • 150 gr. de farina
  • 50 gr. de mantega fosa

 

Per al farciment de la crep

  • 1 kg. d’espinacs tallades
  • 2 grans d’all ciselé
  • 50 gr. Oli d’Oliva
  • 500 gr. Pebrot vermell
  • 500 gr. Albergínia
  • 4 talls de formatge
  • 2 ous dur
  • Cebollí

Podeu comprar l’escalivada ja elaborada per Mar-Tret.

 

Per a la vinagreta de maduixes

  • 60 gr. de melmelada de maduixes
  • 50 ml. de vinagre de poma
  • 150 ml. d’oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • 250 g. de maduixes tallades en macedònia

 

Elaboració de la recepta

  1. Elaboració farcit
  • Untar l’albergínia i el pebrot amb oli i enfornar entre 25 i 30 minuts.
  • Bullir dos ous en aigua amb una mica de sal, retirar-los i remullar-en aigua freda.
  1. Per a la massa de crep
  • En un got de la batedora barrejar la mantega, la farina, la llet i els ous, batre amb la batedora fins barrejar bé. Deixar-la reposar. Portar a ebullició els espinacs en aigua amb sal, quan comencin a bullir, retirar-les de el foc i colar-. Mentrestant, greixar una paella amb unes gotes d’oli d’oliva i afegir la massa de crep. Repartir-la bé fins a cobrir la base de la paella. Coure fins que comenci a daurar-se una mica, donar-li la volta i daurar l’altre costat.
  • Picar dos grans d’all i daurar-los en una altra paella amb una mica d’oli d’oliva. Afegir els espinacs, daurar un minut i retirar-les per evitar que es torrin, ja que llavors adquireixen un sabor amarg.
  1. Per a la vinagreta de maduixes
  • Tallar les maduixes en macedònia i barrejar-les amb la resta d’ingredients.
  1. A la passada per ració
  • Per muntar les creps, sobre una massa, disposar una mica d’espinacs i estendre-les. Col·locar dos talls de formatge, una a cada costat i tapar amb una altra massa de crep. Tallar en tires longitudinals l’albergínia i el pebrot i disposar-los sobre de la crep. Afegir també els ous tallats per la meitat. Enrotllar. Partir el crep per la meitat disposar en un plat acompanyat de la vinagreta. Decorar-lo amb unes maduixes laminades.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb una cervesa Brebel, una cervesa lager artesana equilibrada de glop fàcil. Massa mare, cereal fresc i brioixeria. Acompanyat per l’especiat i floral del llúpol Saaz. Un punt de gas i un elegant amargor. Una cervesa per a tothom, per a qualsevol moment!

Cervesa Brebel

Cervesa Brebel

Font: Terra d’Escudella

Si ets productor, botiga o restaurant i et vols anunciar al Gourmet Català, clica aquí!