Per a qualsevol ocasió

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 pot d’escalivada Mar-Tret
  • 1 làmina de pasta de full sense ingredients d’origen animal
  • 50 gr. d’olives negres sense os
  • Romaní

 

Elaboració de la recepta

  1. Quan les verdures es refredin, els traiem la pell (a excepció de la ceba, que ja havíem pelat abans). Tallem les verdures a tires i les col·loquem en un bol o en un plat. Afegim un rajolí d’oli, romaní, sal i barregem.
  2. Preescalfem el forn a 200 º o a la temperatura que indiqui el fabricant de la massa de pasta de full.
  3. Disposem la pasta de full sobre paper de forn en una safata de forn, la punxem en diversos punts amb una forquilla i repartim l’escalivada per tota la superfície de la massa, deixant un marge de 2 cm per cada costat.
  4. Afegim també les olives negres tallades a rodanxes i, finalment, doblem els marges. D’aquesta manera, ens quedarà una coca amb vora.
  5. Posem al forn durant 20 minuts o fins que la massa estigui daurada.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un cava Brut Nature de Mussons Vins, un producte fàcil, de paladar fresc, sec, sedós i equilibrat amb una evolució àcida però elegant i persistent.

Recepta extreta de: https://justfoodlovers.com/2016/02/12/blog-invitado-coca-de-hojaldre-con-escalivada/