Amanida préssec nous salsa iogurt

Suau i dolça

 

Ingredients per a la recepta

  • Escarola tallada
  • 1 o 2 préssecs d’Ordal de Joan Massana Planas
  • Un grapat de nous
  • Un iogurt
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Un polsim d’alfàbrega o menta

 

Elaboració de la recepta

  1. El primer pas per preparar una amanida de préssec i nous és rentar i pelar els préssecs. Després, amb molta cura, retirem l’os amb l’ajuda d’un ganivet petit i esmolat, tallem els préssecs a grills i reservem.
  2. Per preparar la salsa de iogurt, tirem el iogurt en un bol, afegim una mica de sal, una altra de pebre, un rajolí d’oli d’oliva i una mica d’alfàbrega picada o menta. Remenem bé fins que es formi una salsa homogènia i reservem també.
  3. Finalment, en un plat fons, col·loquem l’escarola, que amanirem lleugerament amb sal i oli. Sobre ella disposem el préssec de la forma més bonica que se’ns ocorri, després afegim les nous esmicolades i finalment reguem amb la salsa de iogurt.

 

Maridatge

Podem acompanyar aquesta recepta amb una sidra Eth Paom d’Arantast, una sidra elaborada en barrica de castanyer. La sidra més fina i deliciosa. Té un olor molt afruitat i agradable, bon equilibri entre aromes més dolces i una amargor poc dominant. Amb el punt just de CO₂ natural.

Sidra Eth Paom Arantast

Sidra Eth Paom Arantast

Recepta extreta de: https://lifestyle.trendencias.com/recetas/ensalada-de-melocoton-y-nueces-con-salsa-de-yogur