muria-xef-mel-forum-girona

Rafel Muria, xef de la marca de mel de luxe artMuria (www.artmuria.com), ha estat present al Fòrum Gastronòmic de Girona 2018 com a ambaixador de la marca familiar i de la nova marca de mel artesanal mel la Paquita, destinada al Canal Horeca.

L’edició d’enguany de la fira gastronòmica, celebrada a Girona del 18 al 20 de novembre, ha comptat amb 250 empreses expositores i ha batut rècords de participació amb més de 25.000 visitants. artMuria ha estat una de les marques més admirades i fins a la seva estand s’han acostat personalitats com el President de la Generalitat, Quim Torra, o la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

Durant les dues jornades de fira, el xef de artMuria, Rafel Muria, conegut en el món gastronòmic com el ‘Xef de la Mel’ i sisena generació de la família Muria, va realitzar diversos showcookings que van atreure molta gent a l’estand de artMuria: molts visitants i cuiners professionals es van acostar per descobrir la seva singular aposta per la innovació en l’alta cuina i la recerca de noves dimensions gastronòmiques i de contrastos amb la mel en els seus plats.

Rafel Muria també va actuar com a ambaixador de la nova marca de mel artesanal Mel La Paquita, composta per de cinc varidades de mel convencional, cinc d’biològiques i cinc en format específic per al Canal Horeca (Farigola, Eucaliptus, Taronger, Mil Flors i Romero) . La col·lecció també compta amb paquets individuals de bresca i pots de pol·len fresc.