Formatge de cabra Garrotxa

Més de 30 varietats de formatges 100% naturals

La família de Queso Perfecto ha tingut una llarga vinculació amb la llet i el formatge ja que tenim ramaderia pròpia. Però va ser a partir de l’any 2000 quan decidim apropar a tothom els boníssims formatges que havíem estat gaudint a casa.

El gran acolliment que van tenir els nostres primers formatges ens va fer augmentar la varietat i incorporar les pizzes artesanes, amb els nostres formatges i altres ingredients totalment naturals, la qual cosa les fa delicioses.

Formatge d'ovella amb tòfona

Producció artesanal de formatges

El nostre formatge ha estat elaborat a partir de llet 100% natural, sense cap tipus de conservant o additiu. Això, a més d’una elaboració cuidada, donant a cada formatge el seu temps per a la perfecta maduració, sense presses, els converteix en productes ideals per als amants de l’autenticitat.

Formatge d'ovella

 

Formatges Perfecto

Disposem d’una àmplia varietat de formatges curats, semicurats i frescs.

L’elaboració de formatge ben entesa requereix temps i experiència. És un producte clau de la nostra gastronomia, amb una gran història, i com a tal ha de ser tractat. Per això en Queso Perfecto elaborem tots els nostres formatges i derivats tenint com a base l’elaboració artesanal, la que ens han anat transmetent generació rera generació, perquè creiem que és la que millor funciona i la que respecta i potència al màxim les seves qualitats.

Ens encanta el formatge, per això hem creat diferents varietats de formatge d’autor i artesanal que compliran amb les expectatives de qualsevol persona que, com nosaltres, senti feblesa per ell. Podeu triar entre 30 tipus diferents, tots ells pensats i elaborats amb molt afecte.

 

També elaboren pizzes artesanesel licor de formatge Vega Dania.

 

queso-perfecto-alimentaria-vega-dania

 

Dades de contacte

Adreça: Partida la Granadella, Pol.8 , Parcela. 26 – 43894 Camarles (Tarragona)
Telèfon: +34 977 47 10 05
Mail: info@quesoperfecto.com
Web: http://www.quesoperfecto.com/ca/
Facebook: https://www.facebook.com/QuesoPerfecto/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC5SVSOm-AOmdgRhFX41myzQ