porcdepalou-blanc

El plaer de la millor carn: gustosa, tendra i saludable

En la recerca dels valors i del sabor tradicional neix el Porc de Palou, amb l’encreuament de les races Duroc, Landrace x LargeWhite i amb un procés acurat d’engreix per aconseguir un producte d’alta qualitat per a tota la família.

Després d’anys de treball estem orgullosos d’oferir-vos un porc com el que la nostra àvia cuinava i recuperar el plaer de la millor carn, per a cada dia.

carn.palou

El PORC DE PALOU prové de granges de molt aprop, de les comarques del Bages, el Berguedà i Solsona. Això possibilita que l’estrès pels animals sigui el menor possible, ja que el temps de transport fins a l’escorxador és molt curt.

Una vegada els porcs són a Mafrica, tenen un temps de descans de dos a quatre hores abans del seu sacrifici. Amb això volem garantir el compliment de les normes de benestar animal i oferir als nostres clients una carn de qualitat superior.

La carn del PORC DE PALOU és bona, més gustosa i tendra que altres tipus de porc, gràcies a la raça a la que pertany, l’alimentació dels animals mentre creixen, els pocs quilòmetres que viatgen i la calma que tenen abans del sacrifici.

cada-dia-porc-palou

 

Per què és diferent de la resta?

Perquè tenim molt en compte la importància de l’alimentació dels porcs. Fem alimentació especial durant les últimes vuit setmanes (quatre setmanes amb una alimentació molt bona i les quatre últimes abans del sacrifici, excel·lent). Controlem els greixos de l’alimentació de les dues últimes setmanes, vigilant que siguin poliinsaturats.

Hem controlat moltíssim l’origen i les característiques del pare i la mare de cada porc per assegurar-nos que siguin animals sans i ben formats.

on-trobaras-palou

 

Una carn amb la que es poden fer delícies com aquestes:

 

Dades de contacte

Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n 08250 Sant Joan de Vilatorrada
Telèfon: +34 93 876 45 45
Fax: +34 93 876 44 45
Mail: info@mafrica.com
Web: http://porcdepalou.cat/
http://mafrica.com/