rocks_flors_pifarre

Caramelistes des de 1911

A Pifarré ens definim com a “caramelistes”. Apassionats per la nostra feina de dissenyar i produir caramels, confits, gominoles, dolços de xocolata i fruits secs. Fa més de 100 anys que ens dediquem i algunes de les nostres receptes ja són clàssiques, com els PIROPOS.

empresa_piropos_pifarre

 

D´on venim?

La nostra història es remunta a 1911, quan Baldomero Pifarré, va començar a elaborar confitures, codonyat, torrons i caramels en un petit obrador de Bellpuig. De mica en mica el negoci va anar creixent i s’especialitzà en l’elaboració de caramels, confits de fruïts secs i xocolata.

D’aquesta primera etapa es destaca la creació del caramel dur Piropos a l’any 1926, un caramel dur amb base de crocant (guirlache) que destaca per tenir un “piropo” i que, avui en dia continuem produint.

Una mica més tard la participació a la Exposició Internacional de Barcelona de 1929 on Baldomero Pifarré va rebre el gran premi a la qualitat dels seus dolços i confits. En aquests més de 100 anys hem evolucionat, incorporat nous ingredients i tecnologies, adaptant la nostra oferta a les noves demandes, però no hem oblidat mai d’on venim.

Empresa_Retol_Antic_pifarre

 

L´entorn

Ens trobem a Bellpuig, a la comarca de l’Urgell, entre els regadius rics i verds, dels fruiters i panissos, i els secans aspres i terrossos de la vinya i els ametllers. Aquest entorn també es reflecteix en les nostres elaboracions, que barregen els sabors i colors de les fruites, els fruits secs, el sucre, la mel i la xocolata, com si de paisatges es tractés.

entorn_pifarre

 

On anem?

La quarta generació de la família volem que Pifarré continuï evolucionant per respondre millor als nous hàbits de consum. Els nostres tres pilars són la tradició, la innovació continua, i la qualitat dels ingredients emprats.

Volem proporcional als nostres clients petits moments de dolç plaer, mitjançant receptes originals i els millors ingredients.

Empresa_OnAnem_pifarre

 

 

Productes

Xocolata

 

Caramels durs

 

Masticables

masticables_pifarre

 

Confits

confits_pifarre

 

 

Dades de contacte

Adreça: La Font, 22 – 25250
Bellpuig (Lleida)
Telèfon: 97 332 00 11
Fax: 97 333 72 71
Mail: pifarre@v-pifarre.com
Webhttp://www.v-pifarre.com/
Facebookhttps://www.facebook.com/Pifarre1911/