PERA

Ingredients


Preparació:

  1. Primerament, pelem les peres i les fem a trossos al nostre gust. A daus, a tires, a trossos normals… imaginació al poder. Tot seguit, esmicolem els carquinyolis d’Especialitats Cobo en un morter.
  2. Després, en una paella, desfem la mantega i hi posem la pera trossejada i el sucre morè. Al cap d’uns 5 minuts hi afegim el got de Ratafia dels Raiers de Licors Portet. Ho deixem coent uns 5 minuts més fins que el sucre caramel·litzi i les deixem refredar fins que estiguin tèbies.
  3. Per la presentació, ho farem en un got. Primer, a la base, col·loquem els carquinyolis d’Especialitats Cobo esmicolats. Després posem la quantitat de mató que desitgem. Finalment, afegim la pera caramel·litzada tèbia i ho reguem tot amb el propi suc de caramel. I llestos, a gaudir d’aquests postres!