pasta fresca

 

Un plat que agrada a tothom

 

Ingredients de la recepta (Per  6 persones)

  • 500 gr. de pasta
  • 50 gr. de rúcula
  • 50 gr. de nous ja pelades de Miro Nous
  • 250 gr. de gorgonzola
  • 100 gr. de nata per cuinar
  • parmesà o pecorino

 

Elaboració de la recepta

  1. Agafeu una olla, foneu la gorgonzola tallada a trossets amb la nata. Una vegada fosa, apagueu el foc.
  2. Piqueu les nous i ho guardeu per mes tard.
  3. Netegeu  la rúcula i la talleu una mica amb  tisores.
  4. Mentrestant heu de coure la pasta amb abundant aigua salada i escorreu-la al dente.
  5. En un bol barregeu la pasta amb la salsa de gorgonzola, les nous picades i la rúcula. Emplateu i serviu amb parmesà o pecorino ratllat a part, que se’n posi qui en vulgui perquè en teoria, per la quantitat de formatge que porta el plat, no fa falta.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Brut Rosé Barrica Excelsius-Unplugged de GIRÓ RIBOT

 

giro ribot

 

Recepta extreta de http://www.lapastaperalscatalans.cat