A4 fitxa producte Ordi Natura base 170216

Descobreix el sèsam caramel·litzat i la sal natural

ORDI NATURA us ofereix una gamma de llavors caramel·litzades amb panela, sense sucres refinats, per acompanyar els teus plats de manera senzilla, ràpida i divertida.

Són ideals per acompanyar amanides, verdures, pastes, carns, peixos, postres, gelats, així com totes les combinacions possibles que se us ocorrin.

En la seva elaboració només s’utilitzen productes 100% naturals i la manipulació dels mateixos és de manera artesanal.

 

Productes

La nostra gamma de productes està basada en llavors de sèsam ecològiques caramel·litzades amb panela, a les quals afegim diferents ingredients. Tots els nostres productes han estat elaborats pels nostres treballadors de manera artesanal.

Produïm Sèsam ecològic caramel·lizat amb panela i:

sabors-sesam-ordi-natura

sesa-ordi-natura

Distribuïm Sal Gourmet 100% Naturals

Sal gourmet, 100% naturals, una experiència per als sentits. Us animem a descobrir que la sal és molt més que un potenciador de sabor. En cada tipus de sal gourmet hi ha un sabor i una aroma capaços de fer viatjar els nostres sentits per tot el món. Descobriràs que hi ha molts tipus de sals gourmet, que aporten matisos i textures diferents.

 

sal-ordi-natura

 

Una empresa social

ORDI NATURA és una empresa social dedicada a l’elaboració i envasat de diferents llavors alimentàries en la qual hi treballen en major part persones amb discapacitat intel·lectual.

Entre els nostres objectius es troben: fomentar el treball just i responsable d’aquestes persones, promoure la igualtat d’oportunitats al món laboral i millorar la seva qualitat de vida.

Formem part d’una xarxa de productors locals artesanals i de qualitat que tenen com a finalitat treballar per una societat més justa i integradora, on els nostres col·laboradors, treballadors, proveïdors, … siguin capaços d’assumir la nostra responsabilitat social com a pròpia.

equip-ordi-natura

 

Punts de venda i botiga online

Pots trobar els seus productes en els següents punts de venda. També disposen de botiga online.

sesam-caramelitzat-ordi-natura

Dades de contacte

Adreça: Passeig Santa Coloma 2
08030 Barcelona