Oli d’oliva verge extra

L’oli Aibar està elaborat per Aibar 1895, una empresa familiar agrària dedicada al cultiu de vinya, arbres fruiters i oliveres. Transformem i comercialitzem els nostres productes en oli d’oliva extra verge i vi amb D.O. Montsant.

La menció de l’any 1.895 és en commemoració dels nostres besavis els quals van haver de fer front a la fil·loxera. Una plaga que va destruir, en aquells temps, quasi la totalitat de les nostres vinyes. Tot i la tecnologia del moment, van aconseguir deixar el seu llegat fins als nostres dies i es per això que fem aquest reconeixement, pel seu esforç i compromís, obligats a començar de nou.

Oli

Oli obtingut sempre directament de les nostres pròpies plantacions d’oliveres, per mitjans mecànics a una temperatura no superior al 27ºC.

Segons les varietats utilitzades i un acurat tast, fem els nostres “ensamblatges” i envasem atenent els criteris per la gamma “Salze” i la gamma “Arbequí”.

  • Salze
    Bàsicament elaborat amb la varietat “Fulla de Salze” : Aquesta varietat es autòctona de la nostra zona i no mes es troba a uns pocs termes municipals del contorn. Afegim també un determinat percentatge d’oliva “Farga”. La barreja, estudiant diferents proporcions de l’oli procedint de les dos varietats, fa que aparegui el nostre oli SALZE. Oli d’Oliva de categoria superior obtingut directament d’olives Fargues i Fulla de Salze únicament mitjançant procediments mecànics.
  • Arbequí
    Oli d’oliva arbequina tradicional. Seguint la tradició de les nostres contrades, emprem la varietat Arbequina, tant de arbres antics com en noves plantacions. Oli d’oliva de categoria superior, obtingut directament d’olives arbequines de collita pròpia, i sols mitjançant procediments mecànics.

 

 

Dades de contacte

Adreça: C/ Sant Pere, 11-13   (Darmós) Tarragona
Telèfon: 977 41 75 32 / 639 32 13 67 / 692 47 59 25
Correu: tofresan@yahoo.es
Facebook: https://www.facebook.com/celler.aibar?fref=ts
Web: http://www.celleraibar.eu/