CANALS & MUNNE LOGO

La potència de la fruita transformada en vi

Dins de les últimes novetats tretes al mercat pel celler CANALS & MUNNÉ de Sant Sadurní d’Anoia, la capital del cava, cal destacar els vins joves de la prestigiosa línia PRINCEPS, el Xarel-lo GRAN BLANC PRINCEPS, el Muscat BLANC PRINCEPS i el Pinot Noir ROSÉ PRINCEPS, els millors vins per aquest estiu. Amb qualsevol d’aquests vins un aperitiu, un dinar, una reunió gastronòmica amb els amics o simplement refrescar-se amb una copa esdevé un moment únic, excepcional.

Uns vins singulars avalats per la prestigiosa DO. Penedès que sorprenen per la seva qualitat i sabor fidel reflex de la filosofia de CANALS & MUNNÉ, qualitat, tradició i modernitat, que els proporciona un segell molt característic que els diferencia i els caracteritza, resultat d’un llarg procés, d’acurada elaboració i gran potència, fins a la creació:

  • PRODUCCIÓ LIMITADA
  • UNA MOLT CUIDADA SELECCIÓ DE LES ANYADES AIXÍ COM DEL RAÏM
  • MODERNS MECANISMES PER A UN BON ENVELLIMENT I CONSERVACIÓ
  • RECERCA DE LA MILLOR UBICACIÓ DE LES VINYES, CELLER I CELLERS

Celler que l’any 2015 va celebrar el seu 100 Aniversari i que en tots aquests anys els seus vins i caves s’han fet mereixedors d’innombrables premis, medalles, distincions i reconeixements tant a nivell nacional com internacional.

Cal destacar que, precisament, aquest any el vi GRAN BLANC PRINCEPS ha aconseguit la medalla d’or com a millor vi Xarel-lo del Penedès en el concurs TASTAVINS.

PRINCEPS, una línia de vins joves per a paladars exigents amb els que gaudir, com mai, d’aquest estiu i dels quals mereix destacar la seva gran potència fruiter que els fa molt llaminers en boca.

 

Xarel·lo GRAN BLANC PRINCEPS

GRAN BLANC PRINCEPS 2018

Collita 2017. Una collita d’una qualitat excepcional que el converteix en un vi molt seductor d’una frescor inigualable.

Fitxa tècnica:

  • Coupage: 100% Xarel·lo-ho
  • Elaboració: Primera fermentació i envelliment, durant 3 mesos, en bótes franceses.
  • Tast: Sabor a fruites seques i torrats. Aroma a delicioses fruites tropicals i varietals.
  • Maridatge: Sopes, marisc a la planxa, patés, paelles, risottos, peixos i carns blanques saltejades.
  • Es recomana servir fred ens 4 i 5è C.
  • Premis: Medalla d’Or com a MILLOR VI Xarel-lo DEL PENEDÈS a TASTAVINS

 

BLANC PRINCEPS Muscat

BLANC PRINCEPS MUSCAT

Collita 2017. Una collita més curta en el temps, amb menys quilos de collita i d’una qualitat excepcional, molt bona, gairebé excel·lent. Que va començar la 1º Setmana d’Agost. Amb més intensitat aromàtica i que gràcies a les poques pluges va acabar l’última setmana de Setembre.

Fitxa tècnica:

  • Coupage: 100% Muscat
  • Elaboració: Fermentació natural a baixa temperatura.
  • Tast: Vi de color groc pàl·lid. Afruitat (plàtan i fruits tropicals) i molt aromàtic. Suau, equilibrat i harmònic. La potència de la fruita transformada en vi el fa molt llaminer en boca.Un vi capaç d’emocionar que es caracteritza per la seva impetuosa joventut.
  • Maridatge: Aperitius o a copes, amanides d’arrossos, sopes, cremes, pastes, peixos, aus i menjar japonès.
  • Diversos: Es presenta en ampolla numerada. Es recomana servir fred entre 4 i 5è C.
  • Premis: ZARCILLO D’OR, Medalla de Plata al CONCURS MUNDIAL DE BRUSSEL·LES, 3 Raïms (molt bo) al ANUARI DE VINS delpaís, 91/95 punts (molt bo) a la GUIA VI I CULTURA, 89 punts (molt bo) a la GUIA INTERVINOS, 88 punts (molt bo) a la GUIA PEÑÍN, Medalla de Plata CONCURS TASTAVINS (DOPenedès).

 

ROSÉ PRINCEPS Pinot Noir

ROSE PRINCEPS Vino Octubre 2.017

Collita 2017. Una raïm amb una qualitat immillorable. Molt bona, que ha donat lloc a vins espectaculars.

Fitxa tècnica:

  • Coupage: 100% Pinot Noir
  • Elaboració: Fermentació natural a baixa temperatura
  • Tast: D’un color rosa preciós, vellutat i brillant, amb aromes varietals a maduixa, gerd i pètals de rosa, té un paladar delicat, suau i melós.
  • Maridatge: Aperitius o a copes, ibèrics, truites, pastes, pizzes, peixos fregits, aus, carns i caces.
  • Diversos: Es recomana servir fred entre 4 i 5º C

 

Vins PRINCEPS collita 2017 ‘el plaer d’aquest estiu… i de tot l’any’