nova-botiga-mel-muria-perello

La seu de l’empresa Mel Muria (www.mielmuria.com) ha inaugurat les reformes de la seva botiga. A part de l’adequació i modernització, posant a l’abast dels clients tot el ventall de productes relacionats amb la mel que elabora Mel Muria, la principal novetat és la instal·lació d’una màquina de vending de mel que permet que, per primera vegada al ‘ poble de la mel ‘, pugui comprar-se mel i els seus derivats, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

L’encarregat de presidir la inauguració va ser el Sr. Antonio Gómez Pajuelo, un referent mundial en el món de l’apicultura i que també és el comissari de l’exposició sobre els fumadors.

A l’acte d’inauguració també van assistir l’alcalde del Perelló, Ferran Cid, així com diversos regidors del consistori municipal, altres representants institucionals i treballadors de Mel Muria.

Rafel Muria, president de Mel Muria, ha destacat que “totes les millores que posem en marxa avui -la reforma de la botiga i l’aula apícola, la màquina de vending de mel i l’exposició- són una mostra més del nostre afany d’innovació, superació i creixement de l’empresa “. Muria va agrair” la feina incansable de tot l’equip Muria que fa possible el dinamisme de l’empresa “.

L’acte va comptar amb un show cooking sobre cuina i mel per part del xef de Mel Muria, Rafael Muria Franch, i amb l’actuació musical de la cantant local Andrea Martí i el pianista Miquel Cantons.

La renovació també inclou la nova exposició “El fumador, eina de maneig de les abelles” i un nou mural sobre apicultura ubicat a l’aula didàctica.

L’aula apícola és un espai de Muria Centre d’Interpretació Apícola on, al llarg de l’any, nombrosos alumnes de tot el país desenvolupen diferents tallers relacionats amb el món de la mel. El nou mural, anomenat “La primavera i l’apicultura”, és obra Miguel Bustos (la Sénia, 1984) dissenyador gràfic de formació i il·lustrador.

L’exposició “El fumador, eina de maneig de les abelles”, situada en Muria Centre d’Interpretació Apícola, recull diferents mostres de fumadors i la seva utilització durant la història de l’apicultura. Així es poden contemplar des de fumadors de fang, de ferro, de zinc, etc. d’altres que, amb les noves aportacions tècniques, incorporen un ventilador que funciona amb piles. L’exposició també mostra, en format vídeo, l’ús dels fumadors que fan els apicultors actualment.

maquina-vending-mel-muria

 

Sobre Mel Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat. Els seus diferents gammes de producte pertanyen al canal Horeca.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe.

Una de les creacions més recents de artMuria és la seva col·lecció Luxury Innova, quatre varietats de mel de taronger amb sabors de safrà, tòfona blanca, tòfona negra i or, que mariden amb tot tipus d’aliments.