luxury_innova_05

Un dolç regal

Mel Muria (www.mielmuria.com) sempre en constant innovació, ha redissenyat l’estoig de la seva  col·lecció de mels de luxe artMuria Luxury Innova.

El nou packaging de la gamma de quatre varietats de mel de Taronger, amb sabors de Safrà, Tòfona Blanca i Tòfona Negra, dissenyat per l’equip de Màrqueting d’artMuria, és ara més alegre i desenfadat i concorda millor amb la col·lecció, ja que és de tons ataronjats.

Amb aquest nou estoig, han aconseguit donar una personalitat pròpia a la col.lecció artMuria Luxury Innova de mel de Taronger i diferenciar-la de la resta de varietats de mel de luxe (Romero, Alta muntanya i Bosc) comercialitzades amb la seva habitual estoig negre.

La col·lecció està disponible en botigues especialitzades i gourmet, al Canal Horeca i també pot adquirir-se a través d’Internet (www.artmuria.com).

Totes les varietats de mel de luxe artMuria tripliquen els nivells de pol·len i mariden amb tot tipus d’aliments.

L’estoig té un PVP recomenat de 78 € (4 pots de 170 grams).

luxury_innova_02

 

Sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel d’altíssima qualitat, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe, que a dia d’avui exporta a més de 15 països.