artmuria-nou-packaging

Mel Muria ha presentat el nou packaging de la gamma de quatre varietats de mel de Taronger, amb sabors de Safrà, Tòfona Blanca i Tòfona Negra, dissenyat per l’equip de Màrqueting d’artMuria. Ara és més alegre i desenfadat i concorda millor amb la col·lecció, ja que és de tons ataronjats.

Amb aquest nou estoig, han aconseguit donar una personalitat pròpia a la col.lecció artMuria Luxury Innova de mel de Taronger i diferenciar-la de la resta de varietats de mel de luxe (Romaní, Alta muntanya i Bosc) comercialitzades amb el seu habitual estoig negre.

Totes les varietats de mel de luxe artMuria, que tripliquen els nivells de pol·len i mariden amb tot tipus d’aliments, són presents al canal Horeca.

sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria i en l’actualitat exporta els seus mels de luxe a més de 15 països.