do-catalunya-tnc

La Denominació d’Origen Catalunya posa en marxa aquesta setmana un nou cicle de maridatges en col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya. La primera trobada tindrà lloc aquest mateix dijous dia 9 de març amb motiu de la setmana de la dona, i girarà al voltant de l’obra La senyora Florentina i el seu amor Homer, una peça teatral de Mercè Rodoreda dirigida per Sergi Belbel, i que es representa actualment a la Sala Gran del TNC.

L’obra gira al voltant de 4 dones, i és una celebració de la independència femenina a la Barcelona de principis del segle XX. Amb aquests paràmetres es construirà un maridatge teatral, amb els vins de la DO Catalunya, acompanyats d’unes tapes d’autor especialment triades per a l’ocasió. Un tast harmonitzat en que es buscarà involucrar tots els sentits per atraure el públic que hi participi.

La DO Catalunya afegeix així una nova activitat a la seva agenda cultural, que se suma al cicle d’activitats que s’estan portant a terme juntament amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la seva plataforma Catalan Arts per promocionar els projectes relacionats amb les empreses culturals catalanes a fires internacionals.

La Denominació d’Origen Catalunya sempre ha estat una ferma defensora de la cultura. Amb campanyes com La DO Catalunya Surt a Escena ha promocionat el teatre, la música o els llibres amb la premissa que el vi és cultura. Amb aquestes nous maridatges es busca continuar fent difusió de la cultura vitivinícola del país alhora que es dóna suport a altres manifestacions culturals i artístiques.