mussons portada

Mussons Vins: herència de la passió per la vinya i les arrels del Priorat

Ja des de l’any 1928, la família Mussons van entrar en la comercialització de vins a doll. Les generacions que les succeirien també s’han dedicat al món de la viticultura, començant la producció pròpia de vins en el 1991  de la mà de Jaume F. Mussons i Teresa Mª Argemi en el camps de Poboleda, en el mateix cor del Priorat.

Mussons Vins, neix amb la herència de la passió per la vinya, el respecte per el vi i les arrels del Priorat, traslladant als seus vins aquests valors. Les vinyes de Mussons es troben en terres d’origen volcànic que, gracies a la seva peculiar composició, conserven fàcilment la calor del sol. Les vinyes gaudeixen d’un clima temperat i sec, amb marcades oscil·lacions entre el dia i la nit. Son unes terres d’escassa fertilitat i cultiu molt difícil, però que ens donen uns vins carregats de personalitat i rics en sensacions.

mussons-vins3

Vins i caves

Els nostres vins i cava que disposem són els següents i podreu trobar aquests productes i molts més a l’enoteca que tenim a Sabadell:

 

  • Mussons Negre 2008:  És un vi potent amb un marcat perfil Priorat, de composició varietal molt dominada pel Cabernet Sauvignon (40%) i el Syrah (20%). De color cirera fosc, amb un ribet taronja, brillant i amb un toc violaci.mussons negre
  • Mussons Blanc 2009: Elaborat amb les varietats Macabeu i Garnatxa Blanca. És adequat sobretot per prendre’l amb un plat de peix guisat o al forn. Suau i d’evolució lleugerament àcida.

 

mussons blanc

  • Cava Brut Nature: Elaborat amb les varietats Macabeu, Xarel·lo i Parellada i criança de 20 mesos. Producte fresc, sedós i elegant de llarg postgust. Aroma fresc amb notes cítriques, intens i alegre amb fruita madura , herba fresca i fons de llevat.

mussons cava

  • Vermouth: És un Vermouth produït amb vins blancs provinents majoritàriament, de les vinyes experimentals de Can Gambús situades al Parc Agrari de Sabadell i aromatitzat amb plantes aromàtiques naturals, moltes d’elles comunes dels boscos del Vallès. De gran potència aromàtica, ric però a la vegada subtil. Ideal per aperitius.

 

mussons vermouth

 

  • Vermouth Blanc: Vermouth Blanc que només el trobareu a l’enoteca Mussons de Sabadell.

vermouth-blanc-mussons

Dades de contacte

Adreça: c/ Josep Renom, 47  (08201) Sabadell, BARCELONA
Telèfon:  670 29 78 71
Correu: info@mussonsvins.com
Web: http://www.mussons.cat/
Facebook: https://www.facebook.com/mussons.vins