bio-muria-biolmiel

La mel d’Alta Muntanya de la gamma ecològica de Muria BIO (www.mielmuria.com), ha estat la guardonada amb una de les medalles de plata de l’apartat polifloral de la iniciativa italiana, de relleu internacional, BIOLMIEL 2017.

L’edició BIOLMIEL 2017, que ha comptat amb la participació d’al voltant de 200 mostres diferents de mel provinents de Grècia, Itàlia, Espanya i Eslovènia, va tenir lloc a finals de novembre a les instal·lacions del CREA (Consell de Recerca Agrícola i Anàlisi de l’Economia agrària) de la ciutat italiana de Bolonya i el jurat ha publicat recentment el llistat de mels guanyadores.

Basant-se en l’experiència del premi oleic internacional BIOL, el 2008 el CIBI (Consorci Biològic Italià) en col·laboració amb el CREA, van posar en marxa aquesta innovadora iniciativa en el sector de l’apicultura orgànica per difondre la qualitat de la mel orgànica i per recolzar la gestió de la biodiversitat i la producció inspirada en criteris de responsabilitat social.

A part de la promoció de la qualitat de la mel provinent de l’apicultura orgànica i la disseminació de coneixements específics sobre el tema, BIOLMIEL té altres propòsits com l’enfortiment de la relació entre l’apicultura i el desenvolupament sostenible; la millora de les diferències relacionades amb la biodiversitat natural i els cultius; la promoció de l’intercanvi i les innovacions tècniques entre els que s’ocupen de l’apicultura de qualitat i la sensibilització al consumidor cap als productes agroalimentaris de la cultura mediterrània en general i de la mel en particular.

Per a Rafael Muria, president de Mel Muria “aquest premi, de relleu internacional, atorga més prestigi a la nostra extensa gamma de productes ecològics. Cada nova distinció a les nostres mels és un motiu d’alè per seguir treballant i innovant en l’apassionant món de l’apicultura “.

La mel d’Alta Muntanya és una de les 12 varietats de la col·lecció de mel ecològica Muria BIO. També formen part de la col·lecció el pol·len natural i les varietats de castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, bruc, farigola, cantueso, taronger, acàcia i romaní.

La gamma de mels Muria BIO, pertanyent al canal Horeca, es complementa amb una col·lecció de Xarops i Suplements Alimentaris / Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors, escollida Millor Producte BIO en l’edició de BioCultura Barcelona 2016 entre més de 18.000 referències de productes ecològics.

 

sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe.

Una de les creacions més recents de artMuria és la seva col·lecció Luxury Innova, quatre varietats de mel de taronger amb sabors de safrà, tòfona blanca, tòfona negra i or, que mariden amb tot tipus d’aliments.