MOIÓ Melmelades

MOIÓ Melmelades

Melmelades ecològiques i artesanals

MOIÓ Melmelades és un projecte familiar que neix, al municipi de Font-Rubí, l’any 2018 amb la filosofia d’elaborar melmelades ecològiques i de proximitat. Utilitzant mètodes artesanals i escollint la millor fruita, l’Àngels i el Ramon obtenen un producte final d’una qualitat excel·lent.

Aquesta filosofia es trasllada també al seu obrador, el qual s’ha construït amb materials sostenibles i on sempre podrà trobar les portes obertes per visitar-lo, veure de primera mà com s’elaboren les melmelades i fer un bon tast.

 

Melmelades

Préssec d’Ordal

Situats als Costers d’Ordal, Cal Gori ens proveeix d’uns préssecs ecològics excel·lents dels quals neix aquesta melmelada exquisida.

 

Maduixa

De color roig intens, el seu gust àcid fa que ens combini tant amb un pastís de formatge com amb un magret d’ànec.

 

Figa

Deliciosa i delicada combina amb formatge blau, amb foie gras, per fer una vinagreta per acompanyar diferents tipus d’amanides.

 

Albercoc

El color ens va variant del vermell al groc segons la varietat, el que no canvia és el seu gust intens. Deliciosa amb una torrada, combina molt bé amb formatge manxec o també per farcir un pastís de xocolata.

 

Taronja Sanguina

La fa especial el seu color roig intens i el seu gust entremig de la taronja amarga i la taronja dolça. Deliciosa amb una torrada i per acompanyar formatge fresc.

 

Ceba

El seu gust agredolç la fa singular, especial per combinar amb tota mena de carns i també per fer una bona vinagreta.

 

Pruna Arandana

De color roig intens, el seu gust àcid fa que ens combini tant amb un pastís de formatge com amb un magret d’ànec.

 

Tomàquet

D’un color vermellós daurat i gust intens ens combina molt bé amb formatges i anxoves i també amb una torrada amb sal i oli.

 

Pruna Claudia

És de les prunes més gustoses, ens dóna una melmelada dolça amb un punt àcid gràcies a la seva pell. Deliciosa amb una torrada.

 

Taronja Amarga

Espectacular melmelada de gust intens i color brillant, ens va bé amb una torrada com també per acompanyar formatge fresc, peix i carn.

 

Llimona

És una melmelada sorprenent que va molt bé amb una torrada amb mantega salada o bé per acompanyar peixos i també per fer una vinagreta.

 

Pinya

La més exòtica de les melmelades que elaborem. Combina molt bé amb gelat de coco i amb una bona torrada per esmorzar o berenar.

 

 

Dades de contacte

Adreça: Mas Moió 16, 08736 Font-Rubí
Telèfon: 626 47 35 46 – Àngels Alemany
Mail: info@moiomelmelades.cat
Web: http://www.moiomelmelades.cat/
Instagram: @moiomelmelades