mikso-chips-verdures

Les xips de verdures

Simple, natural i mediterrani. Les nostres xips de verdures estan fetes de forma artesanal. Tots els nostres ingredients són 100% naturals i mai utilitzem aromes o colorants artificials.

xips-mikso

 

Els ingredients

Les nostres xips estan fetes amb verdures de proximitat (sempre que sigui possible). Escollim amb molta cura les varietats que es poden cultivar en el nostre clima. Així assegurem la qualitat del producte i tenim un impacte mediambiental i econòmic al territori.

 

Moniato taronja

MIKSO-Moniato-taronjaEl moniato taronja és una arrel mil·lenària amb un alt contingut en vitamina A. A la nostra regió es conrea durant els mesos de calor i és tradició menjar-los a la tardor. Ipomoea batata és el seu nom en llatí però a nivell col·loquial també es diu batata o moniato, depèn de la regió del món.

 

Remolatxa

MIKSO-RemolatxaLa remolatxa és una hortalissa que dóna dolçor natural i color vermell intens a les nostres xips. És un tubercle d’origen mediterrani que es conrea aquí des de l’Edat Mitjana. És rica en vitamina B i antioxidants, molt beneficiosos per a la salut.

 

Moniato violeta

MIKSO-Moniato-violetaInoblidables xips de color violeta, definitivament, la més elegant. És una varietat de moniato amb un cruixent molt intens i gust aromàtic que recorda a les herbes de la mediterrània.

 

Xirivia

MIKSO-XiriviaLa xirivia és de color blanc, dolça, amb un punt anisat i picant molt original. A les nostres xips li afegim un punt de pebre negre per ressaltar l’aroma que la caracteritza. És una hortalissa rica en fibra i potassi. Com indica el nom llatí Pastinaca sativa, és membre de la família de la pastanaga.

 

Remolatxa a ratlles

MIKSO-Remolatxa-ratlles

Una de les nostres xips estrella, segurament la més glamurosa. Coneguda com remolatxa Chioggia, té un sabor dolç intens, lleugerament amarg i és de color vermell amb cercles blancs.

 

Moniato blanc

MIKSO-Moniato-blancMoniato de sabor suau, de polpa de color banc que dóna a les mescles de xips contrast de color clar.

 

 

El nostre ADN

mikso-xips

Sobre nosaltres

Som quatre amics amb experiències molt diverses (des de l’agricultura a l’emprenedoria, passant per la cuina i la restauració) i amb un somni en comú que es diu Mikso.

Mikso en l’idioma esperanto significa “barreja”. El concepte neix de la barreja de diferents productes, persones i maneres de pensar. Hem triat l’idioma esperanto perquè pretén unir les persones de tot el món, entenent que tots som diferents.

mikso-xips-verdures

 

Els nostres valors

  • Qualitat
    El nostre objectiu és fer el millor producte del mercat.
  • Autenticitat
    Ingredients 100% naturals i receptes amb personalitat.
  • Saludable
    No volem renunciar a la temptació de gaudir d’unes xips però sí que ho volem fer d’una manera més sana.

 

mikso-chips-girona

 

Dades de contacte

Web: http://www.miksochips.com/
Mail: hola@miksochips.com
Facebook: MIKSO Chips
Instagram: @miksochips