Fira Medieval Vic

 

Vine a reviure l’època medieval!

Aquest pont arriba carregat d’activitats amb el Mercat Medieval de Vic. No us podeu perdre des d’avui dia 5 fins al 8 de desembre de 2015, la ciutat de Vic es converteix en el marc idoni per recrear l’època medieval amb més de 300 parades repartides per tot el nucli antic, cercaviles musicals, teatre de carrer i moltes més activitats adreçades per a tots els públics.

Aquest any el Museu Episcopal de Vic ofereix un preu especial de 2 € per visitar l’exposició Viatjar a l’Edat Mitjana i la possibilitat de fer una visita teatralitzada durant els dies del Mercat Medieval, on l’espectador podrà endinsar-se en aquest període de la mà de les històries, objectes i curiositats que mostrarà el cavaller i actor Guillem Ramon de Castellar.

Com ja hem comentat hi ha moltes activitats programades entre les quals destaquem música, els balls i els espectacles de carrer. Totes aquestes activitats tenen per objectiu la de crear l’atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d’aquells temps. En aquesta animació de carrer hi participen grups de cercaviles musicals i grups de teatre.

La recreació dels oficis medievals és ja un clàssic del Mercat. Les parades i demostracions d’aquests mestres artesans estan ubicades a les Adoberies. També en aquesta zona s’hi durà a terme l’exhibició d’aus rapinyaires com àguiles, falcons, voltors i mussols.

Sobretot no us perdeu la parada de Forn Franquesa – Coques de Perafita que hi serà present amb tota la seva gamma de coques. No deixeu de tastar-les! Estan boníssimes.

Us hi esperem!