blocdocat-vi-catalunya

 

El proper 20 de maig finalitzarà el període d’inscripció per participar en el concurs BlocDOCat, que enguany celebra la seva 5a edició. La Denominació d’Origen Catalunya convoca aquests premis amb l’objectiu de recompensar aquelles iniciatives particulars que busquen difondre els valors del món del vi i la viticultura a través de blocs i xarxes socials.

El concurs contempla aquest any tres categories: Millor Bloc Vitivinícola Català, la categoria amb la qual va néixer fa ja 8 anys, i que aquest any augmenta la seva dotació econòmica a 4.000€; Millor Post sobre #Vicatalà amb Denominació d’Origen fet fora de Catalunya, premiada amb 2.000€; i la nova categoria d’enguany, més enfocada a les xarxes socials: Millor Fotografia d’Instagram: maridatges amb #Vicatalà, que també rebrà 2.000€ de premi.

Tots aquells que vulguin participar en aquesta cinquena edició del BlocDOCat, trobaran la informació necessària a les bases del concurs, disponibles al web de la DO Catalunya. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer en una gala que tindrà lloc al mes de juny a Barcelona.

Per commemorar aquesta 5a edició, la DO Catalunya ha elaborat un spot inspirat en el cinema mut dels anys 20 i amb molts gestos de complicitat amb tot el que envolta el món de vi, partint dels protagonistes, 5 reconeguts professionals del sector que no deixen indiferent a ningú: Joan Gómez Pallarès, Ramon Francàs, Josep Sucarrats, Ferran Centelles i Empar Moliner.