menjablancreus

 El Menjablanc de Reus

El Menjablanc de Reus és una crema d’ametlles amb matisos de canyella i llimona, de textura fina i sabor mediterrani molt fàcil de fer a casa en només 2 minuts!!

Tradicionalment es serveix en terrina de test i és un perfecte esmorzar, berenar, postres o ressopó per a tota família.
Per preparar-ne 4 racions només cal barrejar en fred:

  • ½ litre de llet normal, de soja, d’arròs o d’ametlles.
  • 100 grs. de Sucre
  • 1 Sobre de Menjablanc de Reus

 

Posar-ho al foc i remenar constantment, quan arribi a l’ebullició mantenir-la durant un parell de minuts i abocar en terrines, copes, plats o motlles.

menjablanc-reus

L´empresa

El 1917 el reusenc Sr. Fargas, ideà un sistema ràpid i senzill d’elaborar el Menjablanc de Reus, que es comercialitzava a doll i en paperines. La tecnologia i els nous sistemes han fet que la presentació i els embalatges aportin qualitat i comoditat al nostre producte.

Des de l’any 2003, Josep Franquet, Mestre Artesà Pastisser, títol atorgat per la Generalitat de Catalunya, cuida i elabora amb ingredients naturals les postres més emblemàtiques de la ciutat de Reus i bona part de les nostres contrades.

Al seu web podeu trobar receptes i tutorials per elaborar les vostres postres:

receptes-menjablanc

 

Adreça: C/Dr. Robert, 28 Reus, Tarragona 43204

Telèfon: 977 342 670

Web: www.menjablancdereus.cat/index.php/es