alemany mels

Mels sota l´esguard del Montsec

L’origen d’Alemany el té a finals del segle XIX, on la Sra. Mundeta va començar a fabricar, de manera artesanal, una mena de caramel fet amb mel i sucre. Més tard, però, va passar a fer torrons gràcies a la incorporació dels fruits secs. Així, ben aviat va destacar d’entre la resta d’artesans de les comarques veïnes perquè elaborava una pasta extraordinàriament blanca, que avui en dia encara ens distingeix. També és destacable que el Sr. Alemany va anar creixent el seu volum de mel i ja als anys 70, es va crear la marca com a tal. Alemany es situa a la localitat d’Os de Balaguer, a la comarca de La Noguera.

En Alemany tenim tres productes estrella: la mel, els torrons i els caramels.

Pel que fa la mel tenim diverses varietats:

  • Monofloral: És la mel en tota la seva puresa. Del rusc al pot directament. Tenim de diversos sabors perquè escolleixis el que més t’agrada. Mel de mil flors, romaní, taronger, eucaliptus, farigola, bosc, espígol, alzina, bruc, muntanya, castanyer, acàcia i til·ler.

    alemany mel monofloral

 

  • Mel Gourmet: Una delicatessen gastronòmica. Tenim mel amb fruits secs sencers. Pot elegir entre mel amb avellanes, ametlles, nous, pell de taronja, amb crema d’avellana i amb bresca. I les noves mel amb crema d’ametlla i mel de llimoner amb pell de llimona.

mels-alemany-gourmet

noves-mels

 

  • Salut: Mels amb els ingredients més saludables. Tenim les mels amb gelea reial fresca, amb pròpolis i amb pol·len. alemany mel salut

 

  • Especialitats: les presentacions més singulars. Les nostres mels en envasos originals com per exemple, mel de muntanya en gerra de ceràmica, una safata de bresca i estoigs de tota mena on s’inclouen diversos varietats de mel segons les teves preferències.

alemany mel especialitats

Cal afegir que Alemany també disposa de Ecomels, que estan elaborades de manera totalment ecològica. Tenim les varietats de mel de mil flors, castanyer i bosc, com també de mel amb gelea reial fresca, amb pròpolis i amb pol·len.

 

Recordem que també produeixen torrons i caramels

alemany bodego productes

Dades de contacte

Adreça: C/ Barcelona, 4  (25610) OS DE BALAGUER, Lleida
Telèfon: 973 438 072
Correu: info@alemany.com
Web: http://www.alemany.com/
Facebook: https://www.facebook.com/alemany1879/