mel-muria-pimec

La centenària empresa perellonenca Mel Muria (www.mielmuria.com) ha estat guardonada com la Petita Empresa més competitiva de Catalunya en l’edició de 2018 dels Premis Pimes, organitzats per la patronal PIMEC (www.pimec.org). La seva aposta per la divulgació, el seu compromís amb la natura i el medi ambient i la qualitat dels seus productes, presents al canal Horeca, l’han fet mereixedora d’aquest reconeixement.

Els Premis Pimes, que enguany arriben a la seva 31a edició, són uns guardons atorgats per PIMEC en reconeixement a les millors iniciatives empresarials realitzades a Catalunya en diferents àmbits. El jurat valora de manera especial aquelles empreses que destaquen per la millora de la productivitat, l’ús de la tecnologia, la innovació i la creativitat, i que demostren el seu compromís amb el seu entorn social.

El lliurament de premis va tenir lloc el passat dijous, dia 10, dins el marc del sopar anual de PIMEC, a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

L’acte, presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, també va comptar amb la presència de destacats representants del món econòmic i polític com la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació d’Andorra, Gilbert Savoia, el President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, l’alta comissionada per a l’Agenda 2030, Cristina Gallach, o el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda , Pedro Aragonés, entre d’altres.

Segons Rafael Muria, president de Mel Muria “aquest premi és un reconeixement a la feina dels nostres avantpassats ia tot l’equip humà que fa possible que, avui, els nostres productes tinguin presència i siguin molt ben valorats en més de 15 països d’arreu del món” .

El celler de la DOQ Priorat, Clos Galena, ha estat una altra petita empresa tarragonina guardonada en els Premis Pimes 2018 amb el Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial. Durant l’acte, el president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta, va destacar la gran competitivitat existent en el teixit productiu tarragoní.

 

Sobre Mel Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Mel Muria també fabrica i comercialitza diferents col·leccions ecològiques amb la seva gamma Muria BIO: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors (elegit Millor Producte BIO en l’edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).

Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe.