gourmet_selection_mel_muria

Les mels de luxe artMuria conquisten el saló francès Gourmet Selection

Les mels de luxe artMuria (www.artmuria.com), han participat amb èxit en el saló internacional de productes delicatessen Gourmet Selection celebrat a la Porte de Versailles de París, els dies 23 i 24 de setembre.

Gourmet Selection és l’únic saló professional de París dedicat en exclusiva als productes delicatessen. Més de 5.000 visitants professionals han passat pel saló per veure i degustar els productes gourmet de més de 300 expositors, entre ells les mels de luxe de la família Muria.

artMuria ha estat present amb la seva gamma de quatre varietats de mel de luxe (Naranjo, Romero, Alta muntanya i Bosc) comercialitzades amb la seva habitual estoig negre i amb la seva col·lecció artMuria Luxury Innova de quatre varietats de mel de Taronger, amb sabors de Safrà, tòfona Blanca i tòfona Negra que aquest any ha estrenat un nou packaging més desenfadat en tons ataronjats.

Totes les varietats de mel de luxe artMuria, presents al canal Horeca, tripliquen els nivells de pol·len i mariden amb tot tipus d’aliments.

Rafel Muria, Xef de artMuria i sisena generació de la família, ha assistit al certamen en nom de la companyia després d’haver estat guardonat recentment amb el Primer Premi del II Concurs de Cuina Professional ‘Xef Balfegó’. Rafel Muria, conegut en el món de l’alta cuina com el ‘xef de la mel’ i Xef del Restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant (Tarragona), ha estat guardonat pels seus plats “Llom de tonyina vermella Balfegó, tàrtar de tomàquet amb mel de romaní artMuria i crema d’albergínia fumada “i” Royal de tonyina vermella Balfegó amb la seva salsa i compota de pera “.

L’esdeveniment va comptar amb un jurat d’excepció compost pel Xef Martín Berasategui (Rte. Martín Berasategui – Guipúscoa), el Xef Paolo Casagrande (Rte. Lasarte – Barcelona), i els gastrònoms José Carlos Capel, Esteban Fonseca Capdevila i Alberto Granados Martínez.

mel_muria_martin_berasategui

El Xef Martín Berasategui, membre del jurat, va lliurar el guardó del II Premi Balfegó al jove Xef Rafel Muria Franch.

 

 

sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel d’altíssima qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe, que en l’actualitat exporta a més de 15 països.