paco-perez

 

Recentment s’ha celebrat l’acte de lliurament de la XXVII edició dels guardons de la Pesca Catalana que atorga anualment el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, presidit per Jordi Ciuraneta, conseller del departament comentat juntament amb la directora general de Pesca i Afers Marítims, Àngela Seira. 

Durant l’edició d’aquest any 2015, han estat reconeguts amb la Medalla de la Pesca Catalana Sergi Tudela i Susana Sainz-Trapaga, responsables de pesca del programa de la mediterrània de la World Wide Fund for Nature (WWF).

A més a més també han estat reconeguts amb la Medalla de la Pesca Catalana Paco Pérez Sánchez, cuiner del restaurant Miramar, de Llançà. El cuiner mai no ha abandonat la tradició de la gastronomia mediterrània i el gust d’utilitzar els productes del seu entorn marí.  Finalment, ha estat guardonat amb la Medalla de la Pesca Catalana José Cervilla Blanco, pescador d’encerclament de la Confraria de Pescadors de Barcelona. 

En relació a la Placa de la Pesca catalana, ha estat concedida a la Federació de Productors de Mol·luscs del Delta de l’Ebre (FEPROMODEL) que va ser fundada el 2007 amb l’objectiu de representar, coordinar, gestionar, defensar i promoure els interessos de tots els seus membres.