mas-guiu-plats

Tradició i salut

Mas el Guiu som una explotació agrària familiar amb una tradició agrícola i ramadera de més de 50 anys transmesa de generació a generació.

Avui ens dediquem a la producció de carn de xai, de porc i d’aviram, i també al conreu de les terres del Mas, 20 hectàrees d’horta i de pastura per al nostre ramat d’ovelles. Amb el pas dels anys hem adaptat la manera de treballar i de comercialitzar els nostres productes per adaptar-nos al pas del temps. Els plats preparats Mas el Guiu neixen, doncs, per donar resposta a les maneres de viure i d’alimentar- se de la societat actual.

Elaborem els plats preparats Mas El Guiu a les nostres instal.lacions, unes instal·lacions modernes, amplies i adeqüades a les necessitats, des de la recepció del producte, la seva neteja, elaboració, cocció i envasament.

Mas el Guiu, la granja i la planta productora s’ubiquen a Santa Cecília de Voltregà, a la comarca d’Osona, enmig de la natura, a 70 Km de Barcelona. Distribuïm a botigues del nostre entorn més proper, perquè entenem que això dóna un valor afegit de qualitat als nostres productes.

Si encara no els coneixeu, us convidem a tastar-los. Estem segurs que us agradaran.

 

Productes

 

Els nostres valors

Els nostres valors són la tradició i la salut. Incorporem a la nostra varietat de productes els valors inherents al nostre sistema de producció.

 

PRODUCTE FRESC

Els plats preparats Mas el Guiu s’elaboren amb productes frescos i de temporada. Això els fa més gustosos i els dóna més valor nutritiu.

 

SENSE ADDITIUS NI COLORANTS

Volem que els nostres plats preparats conservin totes les propietats organolèptiques i nutritives. Per això no hi trobareu additius ni colorants artificials.

 

CONTROL INTEGRAL DE LA CADENA DE PRODUCCIÓ

Posseïm, explotem i comercialitzem els nostres productes de principi a fi, de manera integrada i sostenible, per tal de garantir la traçabilitat de la producció des de la granja i l’hort fins a la botiga.

 

KM 0

Posem en pràctica cada dia el concepte Km 0, expressat en la proximitat entre el centre de producció, les instal·lacions transformadores i els nostres clients.
Distribuïm a les comarques de l’entorn perquè creiem en els beneficis de consumir els productes ben a prop del lloc on s’elaboren. Així, els aliments són més frescos i la producció és més sostenible, donat que estalviem intermediaris, temps de transport, combustible i conservació en càmeres frigorífiques, que pot afectar al gust i a la qualitat dels aliments.

mas-giu

 

Dades de contacte

Adreça: Mas el Guiu
08509 Santa Cecília de Voltregà
(Barcelona)
Telèfon: 931720278
Mail: info@maselguiu.cat
Web: http://maselguiu.cat/
Twitter: https://twitter.com/maselguiu