mas-garet-formatges

La cabra com a base de productes de qualitat ecològics

Mas el Garet neix a l’any 2006 amb l’objectiu d’elaborar un formatge, únic, artesà i de la nostra terra; ràpidament l’empresa va començar a créixer i l’any 2007 ja rebien els primers premis pel formatge de qualitat que elaboraven destacant la medalla d’or i la de bronze al World Cheese 2009 (concurs mundial de formatges).

A l’any 2009 allò que era un petit projecte, una formatgeria, comença el procés de transformació a granja, i al 2012 aconseguiren la certificació ecològica de tots els seus productes.

El procés d’elaboració d’aquests és artesà, només pasteuritzen la llet i a partir d’aquí, a través d’un procés elaborat i adequat, aconsegueixen els seus productes de qualitat immillorable.

La raça de les seves cabres (murciano-granadina), fa que la llet que produeixen no sigui abundant, però si de qualitat excepcional i garantida per l’Associació de Cabrum de Catalunya; les cabres s’alimenten de farratges, cereals i lleguminoses conreats al mateix Mas.

En l’actualitat, el Mas el Garet ofereix visites guiades des de la granja, passant per la formatgeria i finalitzant en un tast de formatges perquè el públic pugui viure en persona tot aquest procés d’elaboració o assaborir un producte únic.

Productes

Els seus productes estan elaborats a partir de llet de cabra ecològica. Trobareu una gran varietat de formatges i altres derivats com mató, iogurt, brossat, tupí i llet pasteuritzada. En aquest enllaç podeu trobar més informació de cadascun.

 

 

Dades de contacte

Adreça: Mas el Garet, 08551 Tona, Barcelona
Telèfon: 93 812 58 81
Web: http://www.maselgaret.cat/
Facebook: https://www.facebook.com/MaselGaret/