Som la 5a generació d’apicultors, empresa familiar ubicada a la masia que porta el nom de la marca Mas Buret. Tenim 300 arneres situades en diferents zones de les comarques del Penedès, l’Anoia i el Bages. També fem transhumància per anar al Montseny a buscar la mel del castanyer, els melats de l’alzina i a la Cerdanya per fer la mel d’alta muntanya.

Els nostres valors són producte de proximitat, bon servei i bona relació qualitat-preu. Treballem de forma artesanal i, a la vegada, utilitzem els millors equipaments per a l’extracció, recol·lecció i envasat, amb la finalitat de garantir productes naturals de màxima qualitat.

Mas Buret és una masia envoltada d’arbres: oliveres, ametllers, nesprers, pomeres, cirerers, pins… situada sota el massís de la Tossa, dins del terme de Santa Margarida de Montbui, entre els nuclis de Montbui i el Saió.

Caramels

caramels-mas-buret

Ara també elaboren caramels de farigola sense colorants:

bty

bty

 

La mel Mas Buret és 100% mel del país. El procés d’elaboració és artesanal des de la recol·lecció fins l’envasament. Les ubicacions dels abellars estan pensades de forma que les abelles estiguin en paratges naturals on puguin recollir el millor nèctar.

Les nostres mels més valorades són el romaní, l’alta muntanya, la milflors, el castanyer… A part de les mels, també fem l’extracte de pròpolis. El pròpolis també l’extraiem de les nostres arnes.  Fem combinats amb productes apícoles com la mel-gelea, mel-pròpolis, mel-pol.len, mel-ginseng… molt apreciats pels nostres clients. També tenim caramels de mel, mel-pròpolis i mel-llimona amb una gran acceptació de grans i petits.

Podeu adquirir els nostres productes a fruiteries, botigues alimentació  o herboristeries en la pàgina web podeu trobar les adreces. I si ho desitgeu, també podeu visitar la masia. Aquí podreu veure les abelles en el seu entorn natural, conèixer com collim  la mel i degustar les diferents varietats de mels monoflorals.

 

MASIA MAS BURET.
Disseminat s/n. El Saió- Santa Margarida de Monbui
Telèfons: 646514392 / 93 8053951
Correu electrònic: info@masburet.com
Web: www.masburet.com
Logo Mas Buret