L’hostaleria de El Prat de Llobregat converteix en protagonistes, durant un mes, als dos productes gastronòmics estrella de la zona del Baix Llobregat: el pollastre POTA BLAVA i la CARXOFA PRAT.

Si alguna cosa distingeix al Prat de Llobregat d’altres localitats de l’estat espanyol és que pot presumir de ser de les poques ciutats que posseeixen dos productes amb denominació d’origen.

Els restaurants i locals de tapes del Prat de Llobregat s’encarregaran, durant el mes de la gastronomia, de mostrar alguna cosa diferent als seus clients.

Es podran degustar aquests menús elaborats amb POTA BLAVA i CARXOFA PRAT a cadascun dels restaurants adherits a la campanya “MARÇ, el mes de la GASTRONOMIA” amb un menú singular per a l’ocasió.

Amb aquesta iniciativa, es convida a tothom a apropar-se al Prat i gaudir d’aquests dos productes autòctons de la màxima qualitat.

Per a més informació: www.marcgastronomic.com