Des de 1977, qualitat artesanal

Mar-Tret Teca S.L. va començar la seva activitat a la Rambla Catalunya d’Olesa de Montserrat a l’any 1977. Era una botiga amb un petit obrador on es feia pebrot escalivat, escalivada i  llegum cuit.

Amb el temps el negoci va anar prosperant i l’any 1998 va traslladar les seves instal·lacions a la Masia Can Cortadelles, on es troba actualment. Així es va poder ampliar l’obrador, tenir un magatzem, una càmera de fred i una zona d’etiquetatge. Això va permetre començar a fabricar quantitats més grans, sense renunciar a la qualitat ni al sentit artesanal. I així és com continuem fent les nostres conserves encara avui.

conserves_mar-tret

 

Productes 100% naturals

Els productes Mar-Tret no tenen conservants, colorants ni cap tipus d’additiu. Només es conserven gràcies a productes naturals (com l’oli, el vinagre o la sal) i a l’esterilització a altes temperatures, que permet que el producte no caduqui fins al cap de tres anys.

La producció de partides petites permet controlar la qualitat de forma acurada i ajustar els temps de cocció dels productes per a cada nova partida que ens arriba. Això fa que es pugui gaudir sempre d’un punt òptim de cocció sigui quin sigui el moment de l’any en què s’ha fabricat la conserva.

Als nostres clients els agrada menjar bé i es decanten pels aliments més sans, però alhora fàcils i ràpids de preparar.

Si a tu també t’agrada menjar bé i et preocupes per menjar sa, tasta’ls! Tens molt per a triar!

 

Conserves

 

També elaboren salses naturals.

 

Dades de contacte

Adreça: Mar-tret Teca S.L.
Masia Can Cortadelles,
Ctra. C-55 Km.2
08292 Esparreguera
Barcelona
Mail:
info@mar-tret.com
Telèfon: 937 773 180
Fax: 937 778 416
Web: https://mar-tret.com
Facebook: https://www.facebook.com/martretconserves