mandonguilles-tartufata

Popular i exquisida

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

Elaborada amb productes de La Botiga Gurmet

  • 1 Pot Salsa Tartufata 125g de Cap d’Urdet
  • 250g Carn de boví picada
  • 250g Carn de porc picada
  • 3 Rodanxes de pa de motlle sense cresta
  • 1/2 Got de Llet
  • 1 Ceba, 1 gra d’all i julivert, tots picats
  • 250g De tomàquet triturat
  • Oli D’oliva, farina, sal, pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Remulla el pa de motlle amb la llet i tritura-ho
  2. Barreja les dues carns amb el pa triturat, amb la salsa Tartufata i salpebrar.
  3. Fes boles amb les mans, les enfarines i les fregeixes en oli d’oliva. Quan estiguin a punt, les reserves sobre un paper absorbent.
  4. En la mateixa paella, retira l’excés d’oli i fregeix la ceba. Quan estigui daurada afegeix el tomàquet, all i julivert i fregeix durant uns 15mins.
  5. Afegeix les mandonguilles, cobreix amb aigua i cuina a temperatura mitjana durant aprox. 30mins.
  6. Serveix acompanyat de pasta, patates fregides, arròs blanc o com a segon.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Ànima d’Adernats Vins i Caves, un vi negre de color robí granat, rivet morat i llàgrima definida. Nascut de les dues varietats negres típiques del territori. Criança de nou mesos en fusta. Destaca per una intensa aroma de melmelada de fruites i de fusta noble. Sorprèn per les notes de caramel, espècies, cafè, cacau i canyella. Equilibrat i golós. Elegant i persistent.

adernats-ànima

Recepta extreta de: http://www.urdet.com/ca/mandonguilles-a-la-tartufata/