mami-taronges

 

Melmelades de cítrics naturals

L’activitat de la nostra família ha estat, des dels inicis, al cultiu de cítrics a les terres que vam heretar dels nostres avantpassats. Els nostres camps es troben a Alcanar, un poble tradicionalment agrícola dedicat al cultiu de cítrics: mandarines i taronges de diverses varietats. Es tracta de la principal zona de producció de cítrics a Catalunya.

La nostra producció es basa en un sistema de cultiu integrat, fet que ens permet respectar el medi ambient la salut del productor i la del consumidor.

Les nostres taronges han seguit el seu procés natural de maduració a l’arbre i, gràcies a això, no passen per tractaments postcollita de maduració i conservació. L’ambient, la salut del productor i la del consumidor. Les nostres fruites tenen el Certificat de Producció Integrada, és a dir, fem ús de mecanismes de producció natural que asseguren, a llarg termini, una agricultura sostenible. 

Vetllem per tal de garantir la qualitat dels nostres productes minimitzant l’ús de les substàncies químiques.

produccio integrada

A partir d’aquests cítrics trobem les següents melmelades:

Melmelada de taronja Navelate

Melmelada feta amb les nostres taronges Navelate. Sense additius, sense conservants. Només amb ingredients naturals. Més info.

melmelada-taronja-navelate

Melmelada de taronja Sanguina

Melmelada feta amb les nostres taronges varietat Sanguina, riques en antioxidants. Sense additius, sense conservants. Només amb ingredients naturals. Més info.

melmelada-taronja-sanguina

També podeu consultar la fitxa de cítrics i altres productes collits de manera natural.

Dades de contacte

Direcció:  c/ Rentadors, 10     Alcanar (Tarragona)
Telèfon: 626 060 300 (de dilluns a divendres de 9 a 21h)
Correu electrònic: info@mamitaronges.com
Web: www.mamitaronges.com
Facebook: https://www.facebook.com/mamitaronges2015/?fref=ts
Twitter: www.twitter.com/mamitaronges