Els germans Roca obriran un espai gastronòmic situat al gran teatre del Liceu de Barcelona. Els dos germans no van sols i es que en aquest cas estan acompanyats del famós empresari David Madi, ex má dreta d’Artur Mas (president de la Generalitat de Catalunya). L’espai gastronòmic estarà situat al sisè pis del Liceu i també obriran una gelateria al subterrani del Liceu.

El projecte has estat impulsat per Madi, actual president del consell asesor de l’empresa Endesa a Catalunya. Cal destacar que aquest projecte va ser aprobat per l’Ajuntament de Barcelona.

Roca

 

Tant l’espai gastronòmic com la moderna gelateria portaran la firma dels germans Roca, propietaris del millor restaurant del món ‘’El Celler de Can Roca’’.

El  2014 un dels germans, Jordi Roca va ser premiat com a millor reposter del món i desde aquell moment no ha parat d’obrir gelateries ‘’El Rocambolesc’’ per Girona, Platja D’Aro i fins i tot ha arribat a Madrid, i ara arribarà  a Barcelona.

Madi es conegut pels vincles politics i empresarials que ha tingut amb  el partit de convergència democràtica de Catalunya i la seva amistat amb Artur Mas. Madi havia estat portaveu de convergència democràtica de Catalunya, asesor del actual president de Catalunya i havia dirigit algunes campanyes electorals.

celler-can-roca