Lo Perot

 

Una bona cervesa artesana de les terres de Ponent

A Lleida, concretament al poble de Penelles, neix la cerveseria Lo Perot&Co. Es un projecte que neix en memòria al bandoler, que comportà un veritable desordre al món rural del segle XV.

Entre camps de cereals i llúpol silvestre, combinem aigua, malta, llúpol i llevat per aconseguir una cervesa natural, sense filtrar ni pasteuritzar. Així es com elaboren l’autèntica cervesa Lo Perot&Co.

Les nostres cerveses

  • N’ALERA PALE ALE:

Cervesa Pale Ale

Es una cervesa lleugera en cos i gasificació moderada. Te poca amargor final amb gustos florals que equilibren la dolçor dels malts.

Es ideal per aperitius, fregits, coques i pizzes.

 

  • LO PEROT – INDIAN PALE ALE:

LO-PEROT

Es una cervesa que es caracteritza per l’alta llupulització. on hi trobem equilibri entre la intensa amargor, que l’hi aporta un toc herbaci en boca i el toc dolç de les maltes carmel.litzades. S’aprecia una aroma floral amb un record amarg i persistent.

Ideal per àpats forts, especiats i picants, però recomanada per poder gaudir-la acompanyada d’una bona taula de formatges.

 

  • LO TORRAT – BROWN ALE:

Lo torrat

Es una cervesa lleugera de cos i amb un color marronós. Té un caràcter maltós amb records a cafè. amargor present però lleu.

Ideal per combinar amb carns a la brasa ben condimentades o amb salses agredolces I burguers. perfecte per a postres amb xocolata.

 

Dades de contacte

Direcció: 25335 – Penelles
Telèfon: 610 474 432 (Mar)
Mail: hola@loperot.com
Web: http://loperot.com/
Facebook: https://www.facebook.com/cervesaloperot/
Instagram: https://instagram.com/cervesaloperot/