celer-vell-caves

 

L’elaborador de cava artesanal de Sant Sadurní d’Anoia, Celler Vell ha obtingut la medalla d’or de la llista 50 Great Cavas en la categoria d’Extra Brut pel seu Extra Brut Gran Reserva de 2012, que ha obtingut 95 punts de 100 possibles.

Un altre cava de Celler Vell, el Brut Nature ha obtingut la Medalla d’Argent dins la categoria Brut Nature Reserva.

El gerent de Celler Vell Josep Maria Estruch ha expressat la seva satisfacció ja que aquest reconeixement “fa que ens en sentim molt orgullosos i que rebem una confirmació de la feina ben feta”.

 

Notes de tast

Extra Brut Gran Reserva 2012 (95 punts).

celler_vell. gran_reserva, a_2012

Aroma elegant amb la complexitat que li confereix l’envelliment. Bombolla fina però abundant, De color daurat, matittzat amb reflexos or vell. En boca es perceben notes de criança molt ben integrades, sense que ens deixi d’admirar la seva frescor. En definitiva, un magnífic balanç entre le caràcter afruitat del cupatge (de les varietats que integren el mateix) i el cos que li proporciona un envelliment superior als 30 mesos. Idoni per a les carns vermelles i brasa en general. Marida bé amb plats de peix.

 

Brut Nature Reserva

celler vell , estruch, agricultura ecologica

Magnífica conjunció de les varietats tradicionals. Color daurat brillant. Bombolla molt fina i persistent. Aroma atractiu i elegant, amb bons tocs de fruita i de criança. Ampli, fresc i sec. Perfecte equilibri per a l’equació perfecta: cos i lleugeresa.

 

 

Celler Vell

Celler Vell es dedica exclusivament a l’elaboració de cava artesanal des de 1954, mantenint la tradició familiar basada en el cultiu de les vinyes de la seva propietat situades a Sant Sadurní d’Anoia. Des de l’any 2008 aposta per Internet i permet comprar els seus caves online al seu lloc web http://www.cellervell.com

 

50 Great Cavas

La llista “50 Great Cavas” es fa des del 2011 i recull els que a criteri dels enòlegs de la web “Wine Pleasures” són els millors caves elaborats a Espanya.